Een afspraak maken? Klik hier.

trouwambtenaar

Carl Pietersz

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie plannen om te gaan trouwen of om een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Wat zou het leuk zijn als ik jullie ceremonie mag gaan doen.

Mooiste dag van je leven

Het huwelijk is de mooiste dag van jullie leven, vol met momenten van vreugde en ontroering, een lach en soms ook een traan. De ceremonie vormt een belangrijk onderdeel van deze bijzondere dag. Voor mij als trouwambtenaar is het een eer om hierbij betrokken te zijn en bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring.

Kennismaking en voorbereiding

Wanneer jullie mij kiezen als jullie trouwambtenaar, beginnen we met een vrijblijvende kennismaking. Dit geeft ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en jullie unieke liefdesverhaal te delen. Samen creëren we een levensverhaal, de basis voor een prachtige en persoonlijke speech die ik tijdens de ceremonie zal voordragen. Deze toespraak wordt als een cadeau, vol verrassingen en speciale momenten, op jullie trouwdag gepresenteerd.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken aan een onvergetelijke ceremonie die jullie liefde en verbintenis weerspiegelt.

Mijn werkwijze

Graag kom ik langs om kennis te maken en jullie levensverhaal te horen, zodat ik een passende speech kan maken. Tijdens de ceremonie kunnen kinderen een leuke taak krijgen, zoals het aangeven van de ringen of samen “Ja” roepen. Spoedhuwelijken zijn mogelijk, en ik ben er altijd om te helpen en te steunen.

Het maakt mij niet uit wie jullie zijn, ik wil jullie als personen leren kennen voor een mooie ceremonie. Hoewel ik nog niet beëdigd ben, zoek ik een gemeente. Mijn achtergrond als relatietherapeut zorgt voor een energieke en sfeervolle aanpak.

Waarom Carl’s Counseling

 • humor en sfeer
 • flexibiliteit en improvisatie
 • kinderen betrekken
 • huwelijken in Nederland en buitenland (ook in Aruba, Bonaire & Curaçao)
 • Humor en sfeer: Ik zorg ervoor dat de ceremonie een luchtige en ontspannen sfeer heeft, met een vleugje humor om de dag extra speciaal te maken.
 • Flexibiliteit: Elke bruiloft is uniek, en ik pas mij graag aan de wensen van het bruidspaar aan om hun droomceremonie te realiseren.
 • Improvisatie waar nodig: Soms verloopt niet alles volgens plan. In dergelijke situaties kan ik snel en efficiënt improviseren om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen.
 • Kinderen betrekken: Als er kinderen aanwezig zijn, vind ik het belangrijk om hen op een leuke en betekenisvolle manier bij de ceremonie te betrekken.
 • Huwelijken door heel Nederland en in het buitenland: Ik ben beschikbaar om huwelijken te voltrekken op elke gewenste locatie, zowel in Nederland als in het buitenland, zoals Aruba, Bonaire en Curaçao.
 • Spoedhuwelijken: Voor stellen die snel willen trouwen, bied ik de mogelijkheid om op korte termijn een ceremonie te organiseren.
 • Met deze aanpak zorg ik ervoor dat elke ceremonie uniek en onvergetelijk wordt, afgestemd op de wensen en behoeften van het bruidspaar.

Ik wil een afspraak
trouwambetenaar