Een afspraak maken? Klik hier.

Neem contact op met Carl’s Counseling

Contactinformatie

Telefoonnummer

+31 6 45 19 04 57

E-mailadres

info@carls-counseling.com

Carl’s Counseling

KVK: 88131378
IBAN: NL79KNAB0514061235

  Reviews

  preloader-image

  Olivier en Willemijn

  Aanvankelijk sceptisch over relatietherapie en door mijn vrouw meegevraagd, bevond ik me in een diepe sleur met communicatieproblemen. Echter, dankzij Carl’s empathische en begripvolle benadering ben ik 180 graden gedraaid. Hij heeft me geholpen om anders te kijken en te denken. Ik voel me beter in mijn vel en ben gelukkiger om onze relatie voort te zetten. Hoewel ik weet dat we dit samen( mijn vriendin en ik) hebben bereikt, wil ik Carl toch nogmaals bedanken.

  Olivier en Willemijn

  Nicolle en Peter

  Dankzij aanbevelingen in onze kerk (mond op mondreclame) zijn we bij Carl’s Counseling terechtgekomen, en we kozen voor christelijke therapie. De sessies waren buitengewoon interactief en intens. Carl hielp ons op een vriendelijke manier diepgaand inzicht te krijgen in ons huwelijk, zonder te wijzen met de vinger. We hebben het succesvolle programma voltooid en zijn niet alleen dichter bij elkaar gekomen, maar ook dichter bij God.

  Nicolle en Peter

  Bilal en Nadia

  Carl’s Counseling heeft onze verwachtingen overtroffen. Als een moslimkoppel in onze dertiger jaren met twee kinderen, kozen we voor Carl vanwege zijn geloofsovertuiging, die nauw aansluit bij de onze. Zijn krachtige online aanwezigheid sprak ons direct aan en we besloten een intakegesprek te boeken. Na de eerste sessie waren we nog meer overtuigd. Carl is niet alleen creatief en vernieuwend, maar ook verfrissend anders dan de traditionele benaderingen die we elders hebben gezien. We kijken uit naar de komende sessies en zijn optimistisch over de vooruitgang die we samen zullen boeken.

  Bilal en Nadia