Een afspraak maken? Klik hier.

Do you have relationship problems come to me!

Relationship Therapy

Onze bijzondere relatieklasse heeft als doel samen te werken en uitdagingen op te lossen, en zo vorm te geven aan een omgeving waarin alle talenten van beide partners tot bloei komen. Denk hierbij aan liefdestalenten zoals het omgaan met stress, het geven van ruimte, empathie, elkaar accepteren en respecteren.

Met de tijd kunnen deze liefdestalenten vervagen. Verschillende gebeurtenissen en ervaringen in een huwelijk/relatie kunnen ertoe leiden dat jullie samen vastlopen. Dit kan resulteren in een gevoel van ongemak, emotionele onbalans en zelfs lichamelijke en psychische klachten. Juist daarom zijn jullie bij mij aan het juiste adres voor relatietherapie.

Als therapeut ontwikkel ik een op maat gemaakt ondersteuningsplan dat past bij wie jullie zijn en wat jullie nodig hebben. Samen werken we aan het herstellen en versterken van jullie liefdesband, zodat jullie weer in harmonie met elkaar kunnen zijn.

Ik wil een afspraak

Divorce Counseling

Heb je jezelf in de verleiding gebracht om vreemd te gaan, verslavingsproblematiek, verveling in de relatie, financiële moeilijkheden, of externe betrokkenheid van een derde partij een negatieve impact heeft gehad op de relatie of het gezin, kan de beslissing tot echtscheiding een ingrijpend en vaak onverwacht aspect van het levenspad vormen.

Indien jullie, ondanks diverse pogingen om de huwelijksrelatie te herstellen, vastlopen in een repetitieve cyclus, bied ik als coach en ervaringsdeskundige specifiek afgestemde ondersteuning bij het opstellen van een op maat gemaakt echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Jullie zijn van harte welkom om gebruik te maken van mijn begeleiding gedurende deze turbulente en ingrijpende periode in jullie levens.

Ik wil een afspraak