Een afspraak maken? Klik hier.

Christelijke therapie

Waarom kiezen voor christelijke therapie?

Carls Counseling is een gerenommeerde praktijk voor christelijke therapie die zich inzet voor het bieden van holistische zorg aan individuen, stellen en gezinnen. Onze missie is om mensen te begeleiden naar geestelijke, emotionele en relationele gezondheid door middel van een christelijk perspectief. Bij Carls Counseling geloven we in de kracht van geloof en gebed als onderdeel van het helingsproces.

Wat is christelijke therapie?

Christelijke therapie combineert de principes van reguliere therapie met bijbelse principes en waarden. Het richt zich op het helpen van mensen bij het vinden van genezing en bevrijding door middel van hun geloof in God en Jezus Christus. Bij Carls Counseling integreren we christelijke overtuigingen en gebed in onze therapeutische benadering om cliënten te helpen bij het vinden van emotioneel en geestelijk welzijn.

Boek hier online je afspraak

Hoe werkt christelijke therapie?

In christelijke therapie wordt de Bijbel beschouwd als de ultieme bron van waarheid en wijsheid. Therapeuten gebruiken bijbelse principes en verhalen om cliënten te begeleiden bij het begrijpen van hun problemen en het vinden van oplossingen. Daarnaast wordt gebed vaak gebruikt als een krachtig middel om te pleiten voor genezing, troost en leiding van God.

Waarden van christelijke therapie

Christelijke therapie wordt gekenmerkt door een aantal belangrijke waarden en principes, waaronder:

1. Geloof in God’s liefde en genade: Christelijke therapie benadrukt het geloof in de liefde, genade en vergeving van God, en moedigt cliënten aan om hun vertrouwen op Hem te stellen in moeilijke tijden.

2. Zelfreflectie en vergeving: Cliënten worden aangemoedigd om zichzelf en anderen te reflecteren vanuit een christelijk perspectief en om vergeving te zoeken en te bieden zoals Christus ons heeft voorgedaan.

3. Bijbelse waarheid als leidraad: De Bijbel wordt gezien als de ultieme bron van waarheid en wijsheid, en therapeuten gebruiken bijbelse principes om cliënten te helpen bij het nemen van beslissingen en het omgaan met uitdagingen.

4. Gebed en afhankelijkheid van God: Gebed wordt gezien als een krachtig middel om te communiceren met God en om hulp, troost en leiding te ontvangen in tijden van nood.

Voor wie is christelijke therapie geschikt?

Christelijke therapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar geestelijke, emotionele en relationele genezing vanuit een christelijk perspectief. Het kan mensen helpen die worstelen met verschillende problemen, waaronder:

 • Depressie en angst
 • Relatieproblemen
 • Trauma en rouw
 • Verslavingen
 • Identiteitsvraagstukken

Ongeacht uw achtergrond of geloofsovertuiging, bent u welkom bij Carls Counseling voor christelijke therapie die aansluit bij uw behoeften en waarden.

Onze therapeutische aanpak

Bij Carls Counseling bieden we een op maat gemaakte benadering van christelijke therapie die rekening houdt met de unieke behoeften en overtuigingen van elke cliënt. Onze ervaren therapeuten integreren bijbelse principes, gebed en reguliere therapeutische technieken om een holistisch en effectief behandelplan te bieden. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u kunt groeien, genezen en uw relatie met God kunt verdiepen.

Boek hier online je afspraak

F.A.Q.

 • Wat is christelijke therapie?
  Christelijke therapie combineert de principes van reguliere therapie met bijbelse principes en waarden, en richt zich op het helpen van mensen bij het vinden van genezing en bevrijding door middel van hun geloof in God en Jezus Christus.
 • Hoe werkt christelijke therapie?
  Christelijke therapie gebruikt bijbelse principes en verhalen om cliënten te begeleiden bij het begrijpen van hun problemen en het vinden van oplossingen. Gebed wordt vaak gebruikt als een krachtig middel om te pleiten voor genezing, troost en leiding van God.
 • Voor wie is christelijke therapie geschikt?
  Christelijke therapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar geestelijke, emotionele en relationele genezing vanuit een christelijk perspectief, ongeacht hun achtergrond of geloofsovertuiging.

Join my newsletter for the latest gallery updates

[insert your form shortcode here]